Hirdetés feladása Használt és új holmik Terméket hirdetnél? Termék ár-összehasonlítás

Eladó adatai / Kapcsolat

Magán

Diana

eladó avatarja

Jelentkezz be az üzenet küldéshez!
 Telefonszám titkos
Leírás
Eladási ár: 30.000,00 Ft
Eladó bontatlan kötszer,sebellátó.

Eladó bontatlan kötszer,sebellátó.


6doboz kliniderm foam phmb 10x20 : nem tapadó phmb habkötszer akut vagy krónikus sebek esetén javasolt, Közepes vagy erős váladékozás esetén. Lehet alkalmazni erősen váladékozó seb folyamatban lévő fertőződése esetén, orvosi felügyelet mellett. A kötszer nyomási fekélyek, lábszárfekélyek, diabetikus fekélyek, és műtéti sebek gyógyulási folyamata alatt szintén használható. A Kliniderm® nem tapadó phmb habkötszer nyomókötés alkalmazása során is megfelelően alkalmazható.


3bozos Kliniderm foam border 10x10 Kliniderm Foam Border steril habkötszer, mely hidrofil nedvszívó poliuretán habból áll,

egy rózsaszín,alacsony súrlódású poliuretán réteggel laminálva, amely bakteriális védelmet nyújt.

Kliniderm Foam Border habkötszer lágy és kényelmes, valamint magas felszívó hatással rendelkezik, ideális nedves környezetet alakít ki a sebek gyógyulásához. A kötszer elősegíti az autolitikus sebtisztulást.


6doboz Medfix Cohesive 4mx12cm öntapadó rögzítőpolya.


3db Grasolind neutral : Hatóanyagmentes kenőcsös nagylyukú sebfedőháló, pamutszövetből, semleges kenőccsel impregnálva. A kenőcs nagy mennyiségben van felhordva, így bőséges váladékozás esetén sem oldódik le. A kötszer laza szövésű rácsszerkezetén keresztül a sebváladék akadálytalanul átjut a nedvszívó másodlagos kötésbe. Könnyen méretre szabható. Hosszú ideig tartó alkalmazás esetén sem fejt ki szenzibilizáló vagy allergizáló hatást. A kenőcs anyaga: fehér vazelin, mono- és dikarbonsavak glicerinnel alkotott észterei, szintetikus viasz.

Használat:

Általános sebkezeléshez, különösen a sebfelületek és sebszélek védelméhez, pl. nagy felületű hámhiánynál vagy horzsolt sebeknél, valamint égéseknél. Plasztikai és kozmetikai sebészetben, körömeltávolításnál, fitymaoperációknál stb. Bőrátültetések vételi helyeinek fedéséhez és transzplantátumok rögzítéséhez. Használható gyógyszerérzékeny páciensek ellátására is.

Üzenet küldése Diana részére

Kedves Diana
Küldés