Miért éri meg telepíteni?

A regisztrációs folyamat sokkal egyszerűbb, és a terméklistád megadásával sem kell babrálnod. Ezen kívül az Ármágnes hamarosan érkező fejlettebb marketing funkcióit is azonnal eléred az App-al automatikusan.

Hol és hogyan érhetem el?

Az alkalmazáson keresztüli használatot kizárólag a ShopRenter admin felületén az Alkalmazások menüpontban érheted el. Ha már rendelkezel Ármágnes fiókkal célszerű az elsődleges e-mail címedet megváltoztatni rendszerünkben arra amit a ShopRenterben is használsz. Így automatikusan össze tudjuk kapcsolni a fiókod az App-al.

Mibe kerül ez nekem?

Portálunk egy kombinált marketing megoldást kíván nyújtani, melynek egy jelenetős része az ár-összehasonlító modul. Ezt a szolgáltatást a BÉTA teszt ideje alatt díjmenetesen veheted igénybe. Tehát jelenleg ingyenes.

Miben más az Ármágnes?

  • Egyedülálló módon havi díj alapon egy fix és számítható költségért (ami sosem növekszik*) egyre növekvő forgalomra tehetsz szert.
  • Ráadásul ha elég partnert, vagy magán előfizetőt hívsz be a portálra akár tök ingyen** is aktiválhatod a prémium funkciókat.
  • Direkt ajánlatok rendszerünkkel szinte azonnal felkerülnek a termékeid, amint megadtad a szükséges adatokat.
  • Nem kell állandóan az egyenleged csekkolni, vagy feltölteni attól félve, hogy letörlünk a portálról.
  • Ha elmulasztanál egy befizetést, termékeid akkor is megjelennek, csak a fejlettebb funkciókat nem éred el, amíg nem pótolod az elmaradást.
  • Ha már fent vagy másik ár-összehasonlítón, még fejlesztened sem kell. A máshova szánt XML listádat*** is beküldheted, és mi feldolgozzuk.
  • Ezen kívül több fejlett megoldást is kínálunk illesztő modulok ill. a jelen applikáció formájában is, amivel néhány kattintásra átadhatod termékeid.
  • Magyaroktól magyaroknak és mindenkinek aki hirdetne. Mert szeretjük az országot, és segíteni szeretnénk nemzetközi és hazai partnereinket is eladásaik növelésében.
  • Cégünk 100%-ban magyar tulajdonban van, így biztos lehetsz benne, hogy minden befizetés országunkat erősíti.

Felhasználási feltételek és Adatvédelem

Részletes információkat portálunk ÁSZF-jében, és az Adatvédelmi tájékoztatónkban találsz.
* A havidíj mindíg fix.
** Az Ajanlatok.best oldalon nyitott fiókodat összekapcsolhatod Armagnes.com fiókoddal. A meghívással gyűjtött krediteket bármikor áttöltheted az Ármágnes fiókodba.