Hirdetés feladása Használt és új holmik Terméket hirdetnél? Termék ár-összehasonlítás

Eladó adatai / Kapcsolat

Magán

Ericsson25

eladó avatarja

Jelentkezz be az üzenet küldéshez!
 Telefonszám titkos

Vásárlás utáni pénzvisszatérítés

Vásárlás utáni pénzvisszatérítés apróhirdetés képe
Leírás
Eladási ár: 0,00 Ft
Ha szeretsz vásárolni, illetve ebből szeretnél 1-5%-ot visszakapni, reigsztrálj.

Ha szeretsz vásárolni és pénzt visszakapni, akkor itt a lehetőség... Regisztrálj a következő linken: https://cbw.to/9hb2nd

Kötelezettségmentesen, ingyenes regisztrációt követően lehetőséged nyílik 120.000 partnervállalatnál pénzt költeni, és az elköltött összeg 1-5%-át visszakapni.


Ha a pénzed így is,úgy is elköltenéd, miért ne szeretnél belőle visszakapni, hacsak egy keveset is? 

Amennyiben min. 1500 pénz összegyűlik a kedvezményekből, kiutalják azt a megadott számládra. 


Magyarországon nagyobb említésre méltó partnervállalatok: Hunguest Hotels(3%), Tesco(1%), OMW(1%), Praktiker(2%), Humanic(2%), Vögele(3%), Müller(3%), Opel Sajó?! --> ezen én is meglepődtem, de ahogy néztem kocsivásárlásra csak(4%) ...

Ismertebb online oldalak: Booking(2%), AliExpress(1%), Hervis(2%), Myprotein(3%), mall.hu(1%)... És még sokan mások.


Rövid ismertető az online vásárlásról: Kikeresed az áruházat és a "Vásárolj most online" gombra kattintva egy új ablakban megnyílik pontosan ugyan az az oldal, annyi kivétellel hogy egy plusz Cookie kerül mentésre. A vásárlás lebonyolítását követően pár napon belül könyvelésre kerül az oldaladon a visszatérítés.


Röviden a boltokban való vásárlásról:

-Utalvány: Utalványokat kell rendelni online, vagy közvetlenül a Bella Italia-ban is megvehetők. Ezt követően az utalvánnyal lehet fizetni a boltban.

-Cashback card: Ha letöltöd a mobil alkalmazást és bejelentkezel, akkor az abban lévő kártyát lecsippantva már könyvelve is lesz a vásárlásod.

-eVoucher: Egyelőre nincs bevezetve Magyarországon (egyedül a Decathlon-ban használható), de majd az utalványokat váltja le, remélhetőleg minden üzletben. Kiváltja a papír illetve kártya alapú utalványokat.

Üzenet küldése Ericsson25 részére

Kedves Ericsson25
Küldés