Hirdetés feladása Használt és új holmik Terméket hirdetnél? Termék ár-összehasonlítás

Eladó adatai / Kapcsolat

Magán

Varga Anna

eladó avatarja

Jelentkezz be az üzenet küldéshez!
 Telefonszám titkos
Leírás
Eladási ár: 0,00 Ft
Dolgozz chat operátorként Fizetés - 200 € - 600 € / hét A jelentkezéshez kattints erre https://onlineallas.com/?ref=jobboard&utm_medium=Jobboard&utm_source=Armagnes&utm_campaign=Template1

Csevegj másokkal / Keress pénzt


Szeretnél több szabadságot és rugalmasságot? Szeretnél több időt arra szánni, hogy élvezd az életet? Dolgozz főnökök és fix beosztás nélkül!


A saját otthonod kényelméből átlagosan heti 400 eurót kereshetsz azáltal, hogy csupán üzeneteket küldesz másoknak.


A chat operátori munka előnyei


Nincs senki, akinek jelenteni kellene


Légy a saját főnököd és dolgozz akkor, amikor csak akarsz. Élvezd a szabadságot és a függetlenséget és oszd be a saját idődet.


Dolgozz bárhonnan


Jelentkezz be, és dolgozz a kanapédon, a kedvenc kávézódban vagy útközben. Nem számít, hogy Magyarországon vagy külföldön élsz-e.


Hetente fizetünk


Te döntöd el, hogy milyen legyen a heti fizetésed. Az ambíciód és kemény munkád fogja meghatározni, hogy mennyit fogsz keresni.


Rugalmas munka


Rajtad múlik, mennyit akarsz dolgozni. Szabadúszóként a magad ura lehetsz.


Hogyan működik?


Chat operátorként általános üzenetekre kell válaszolni egy fantázián alapuló szöveges hálózaton. Az ügyfelekkel mindenféle témáról tudnod kell beszélni. Különböző szerepeket fogsz kapni, attól függően, hogy mit szeretne az ügyfél.


Néhány ügyfelünk csak a mindennapi dolgokról szeretne beszélgetni valakivel, mások pedig azt akarják, hogy egy bizonyos karakter szerepét vedd fel. Olyan embereknek fogsz segíteni, akik magányosak és akik kapcsolatba akarnak lépni az üzeneteken keresztül.


A csevegés csak írásban történik, nincsenek kamerák. A szükséges képzést még a kezdés előtt megkapod .


Követelmények


Folyékonyan kell beszélned magyarul


Mivel magyar anyanyelvűekkel fogsz írni, így tudnod kell folyékonyan írni magyarul. Ahhoz, hogy leellenőrizzük a magyar nyelvtudásodat, a jelentkezés folyamat részeként készítünk neked egy alap nyelvi tesztet.


Legalább 18 évesnek kell lenned


Nem fogadunk el kiskorúakat a chat felületen. A jelentkezési folyamat részeként kérni fogjuk, hogy igazold az életkorodat.


Szükséged van egy PC-re vagy laptopra.


Ahhoz, hogy hatékony chat operátor lehess, szükséged van egy laptopra, amiről dolgozhatsz. A készülék lehet nagyon egyszerű, és nincs szükség arra, hogy legyen kamerája.


Stabil internet kapcsolatra van szükség


Minden munkát online történik az interneten keresztül. Minél stabilabb az internet kapcsolatod, annál jobb élményed lesz chat operátorként.Nincs szükség előzetes tapasztalatra


Megtanítunk mindent, amit tudnod kell, és a támogatói csapatunk a nap 24 órájában arendelkezésedre fog állni, amíg dolgozol. A jelentkezési folyamat során NEM fogjuk kérni az önéletrajzodat.


Szükséged van egy érvényes személyi igazolványra.


A jelentkezési folyamat fontos része a személyi igazolvány ellenőrzése.


Hogyan kell jelentkezni?


Ha ez úgy hangzik, mint valami, amit tudnál csinálni, akkor a jelentkezéshez kattints a következő linkre: https://onlineallas.com/?ref=jobboard&utm_medium=Jobboard&utm_source=Armagnes&utm_campaign=Template1
Üzenet küldése Varga.Anna részére

Kedves Varga.Anna
Küldés